LÆR STAND UP PADDLING

SUP for voksne medlemmer

Vi starter ny sæson til maj 2019

Vi tilbyder medlemmer – nye som gamle – et introkursus på 2-3 timers varighed til Stand Up Paddling. Vi opretter et kursus, når der er nok tilmeldte, og vi har en fornuftig vejrudsigt. Tilmeld dig her. Se her, hvordan du bliver medlem.

Du lærer bl.a. om sikkerhed til søs, at vende og padle optimalt, teknikker til at komme op på brættet og teknikker til at hjælpe en anden op på brættet.

Når man har gennemført et aftenkursus, får man et diplom, og man får lov til at låne et af sejlklubbens 10 SUP-boards på tidspunkter, hvor de ikke bruges til klub-aktiviteter (dog højst 8 timer ad gangen). Medlemmer, der har gennemgået kurset, kan også aftale at mødes en gang om ugen for at fortsætte aktiviteten.

Har du lyst til at blive instruktør og starte et egentligt klubhold, så send en mail til Lone Rubin.

MERE OM SUP:

Regler for lån af SUP boards

Vi har også SUP for børn og unge. Læs mere om Sejlads, SUP og sjov.