Rig og klargøring af mindre kølbåde

Lær, hvordan man klargør en mindre sejlbåd TIL SEJLADS

Sejlklubben ejer to Ynglinge, som vi under kyndig vejledning skal have bundmalet og shinet op til den nye sæson. Er du nybagt bådejer, kan du deltage med egen båd og få kyndig vejledning til arbejdet.

Sejlklubbens unge medlemmer, der bruger Ynglinge, er selvskrevet til kurset, så ved at deltage hjælper du også dem med at holde sig til ilden. Voksne medlemmer, som har planer om at bruge Ynglingene i løbet af sæsonen, skal også deltage i vedligeholdelsen.

Men alle er velkomne – også selvom man ikke har været med fra begyndelsen.

Vi mødes tre torsdage kl. 17-19, første gang 4. april. (pause i påskeferien)

Pris: Kurset er gratis for medlemmer.

Det koster 700 kr. at være medlem i en hel sæson for voksne. Unge under 18 år: 350 kr.

Undervisere:

Den garvede søulk Therkild Nielsen stiller sin viden og mangeårige erfaring til rådighed. Han er også fuld af historier, så det bliver ikke kedeligt!

Desuden deltager Steffen Homberg, der er ansvarlig for Ynglingene.

Har du spørgsmål om kurset så send en mail til Therkild Nielsen

Ekstra fordele

Har du gennemført den praktiske sejlerskole på tilfredsstillende vis, eller kan du allerede sejle, kan du få adgang til gratis at sejle Ynglingene gennem hele sæsonen.

Du er samtidig medlem af sejlklubben og kan deltage i kapsejladser om tirsdagen, deltage i fællesspisninger, fester og udflugter til Tunø og Samsø samt adgang til at leje klubhuset på attraktive vilkår.

Tilmelding:

Mød op på havnens vinterplads eller følg nedenstående link: