Nyheder fra sejlklubben

CORONA RESTRIKTIONER

Følgende regler gælder indtil 6. maj 2021:

• Sejlklubben opfordrer medlemmer til at teste sig før og efter, hvis I deltager i aktiviteter eller sejler med andre medlemmer. Brug gerne Corona-pas. Mød ikke op, hvis du har tegn på sygdom.
  • Det er tilladt at anvende klubbens toiletter under hensyntagen til de generelle anbefalinger for hygiejne.
  • Det er tilladt at hente og bringe ting i klubhuset.
  • Op til ti personer må holde foreningsrelevant møde indenfor i klubhuset. Der er krav om Corona-pas og to meters afstand. Bær mundbind, undtagen når man sidder ned.
  • Op til 25 personer fra ungdomsafdelingen (børn op til 18 år og trænere) må have undervisningsaktiviteter indenfor, men ikke fællesspisning eller andet socialt. Der er ikke krav om Coronapas, men mundbind til og fra evt. siddeplads.
  • Omklædningsrummene må kun benyttes af unge under 18. Der skal bæres mundbind til og fra.
  • Der er udendørs forsamlingsloft på 50 personer. De skal holde mindst en meters afstand. Forsamlingsloftet hæves til 75 den 6. maj.
  • Dansk Sejlunion har anvist retningslinjer for kapsejlads. Se dem her.
Klik på nyhedsbrevene nedenfor for flere nyheder.

Nyhedsbreve

Få nyheder fra sejlklubben direkte i din mailboks. Du kan altid vælge det fra igen. Som medlem har du accepteret, at du modtager nyhedsbreve. Hvis du ikke ønsker det, skal du sende en mail til vores kommunikationsansvarlige. (lone@rubin-freelance.dk)

støt vores sponsorer, de støtter os!