Nyheder fra sejlklubben

Seneste Nyt

Opbakning til windsurfing

En enig bestyrelse har besluttet at bakke op om, at der søges støtte fra fonde og sponsorer til opstart af en ny windsurfing afdeling. Nis Holdt, der er sekretær i bestyrelsen, leder projektet sammen med to garvede windsurfere. Nis er desuden udpeget som sponsoransvarlig for klubben.

Planen er at etablere en afdeling med udgangspunkt nord for Fregatten, hvor der er et gammelt slæbested, der kan bruges til søsætning af windsurfere. I første omgang søges om at skaffe seks boards, og det fysiske tilholdssted bliver ungdomsklubben Rampen i det gamle posthus.

Vi håber på allerede i år at kunne gennemføre kursus for nystartede. På Mols er det lykkedes på bare et år at få aktiveret 30 medlemmer i en ny klub, og det vurderes, at Ebeltoft har mindst samme potentiale. Lederen og initiativtageren af klubben i Mols er med i projektgruppen, så der er gode erfaringer at trække på.

Projektet realiseres først, når pengene er skaffet. Skulle du have lyst til at støtte projektet med penge eller manpower, så kontakt Nis Holdt.

Nyhedsbreve

Få nyheder fra sejlklubben direkte i din mailboks. Du kan altid vælge det fra igen. Som medlem har du accepteret, at du modtager nyhedsbreve. Hvis du ikke ønsker det, skal du sende en mail til vores kommunikationsansvarlige. (lone@rubin-freelance.dk)

støt vores sponsorer, de støtter os!