Windsurfing på Ebeltoft Vig

Lær at Windsurfe

Som medlem af Sejlklubben Ebeltoft Vig kan du deltage i kurser i Ebeltoft Windsurf Klub (EWK). Det koster et kursusgebyr, men du slipper for at betale medlemskab til Ebeltoft Windsurf Klub.

Du kan se mere om kurserne EWK’s hjemmeside www.ewk.dk 

Hvis du kun er interesseret i at windsurfe, anbefaler vi, at du melder dig ind i EWK. Hvis du har tænkt dig at bruge sejlklubbens øvrige tilbud, vil det være en god idé at melde sig ind i sejlklubben. Se mere her.

Tilmelding:

Der åbnes for tilmelding 20. marts 2021.
Der kommer nærmere info om proceduren.

Yderligere info:

Ebeltoft Windsurf Klub www.ewk.dk

TAK TIL SPONSORERNE

Windsurfing startede i 2019 som en afdeling under Sejlklubben Ebeltoft Vig. Vi takker de mange lokale sponsorer, der har støttet projektet.

En særlig tak til Friluftsrådet for at støtte projektet med udlodningsmidler til friluftsliv. Det har haft en central rolle i klubbens udvikling og gjort det muligt at imødekomme den store efterspørgsel, der har været på at holde begynderkurser for såvel børn som voksne. 

Vi har opbygget en forening, hvor det er blevet muligt at gå til windsurf på samme måde, som hvis man går til fodbold eller gymnastik. Det første år havde vi 30 medlemmer, og allerede i 2020 blev det fordoblet til 60 medlemmer.  På en windsurfer har man vinden i hænderne og bølgerne under fødderne i al slags vejr, så tættere kan man vel næppe komme friluftsliv.