Praktisk sejlerskole for voksne

Lær at sejle med Sejlklubben Ebeltoft Vig

Vi sejler en aften om ugen fra maj til til sept./okt. Ingen undervisning i juli.

Når vejret tillader det, sejler vi på vandet, hvor du lærer alt fra at sætte sejl, lave mand-over-bord manøvre til at pejle et sømærke og styre båden sikkert i havn. Vi bruger primært undervisernes egne kølbåde, men kan også finde på at bruge klubbens joller og Ynglinge. Det kan ske, at det blæser for meget til at sejle ud. Så bliver vi i havnen og gennemgår forskellige andre funktioner og kvalifikationer, man har brug for, når man sejler. Det kan for eksempel være sikkerhed, sejladsplanlægning, motorlære eller blot at fortøje skibet sikkert.

Ekstra fordele

Som medlem af sejlklubben kan du deltage i kapsejladser om tirsdagen, deltage i fællesspisninger, fester og udflugter til Tunø og Samsø samt adgang til at leje klubhuset på attraktive vilkår. Når du har gennemført sejlerskolen på tilfredsstillende vis, kan du få adgang til gratis at sejle Ynglingene gennem resten af sæsonen. Læs mere om Ynglinge.

Undervisere:

Fire erfarne skippere underviser på kurset i deres egne sejlbåde. De er både dygtige og fulde af historier, så det bliver ikke kedeligt!

Pris:

350 kr. + ca. 100 kr. til materialer
Kurset er kun for medlemmer.
Se hvordan du bliver medlem

Yderligere info:

Kontakt instruktørerne. Se kontaktsiden.