Praktisk sejlerskole for voksne

Lær at sejle med Sejlklubben Ebeltoft Vig

Du skal være medlem for at komme på sejlklubbens sejlerskole. Vi sejler hver onsdag aften fra kl. 18 fra begyndelsen af maj til slutningen af september.

 Når vejret tillader det, sejler vi på vandet, hvor du lærer alt fra at sætte sejl, lave mand-over-bord manøvre til at pejle et sømærke og styre båden sikkert i havn. Vi bruger primært undervisernes egne kølbåde, men kan også finde på at bruge klubbens joller og Ynglinge. 

Det kan ske, at det blæser for meget til at sejle ud. Så bliver vi i havnen og gennemgår forskellige andre funktioner og kvalifikationer, man har brug for, når man sejler. Det kan for eksempel være sikkerhed, sejladsplanlægning, motorlære eller blot at fortøje skibet sikkert.
 

FOR TEORI – KLIK HER

Ekstra fordele VED AT VÆRE MEDLEM

Som medlem af sejlklubben kan du deltage i kapsejladser om tirsdagen, deltage i fællesspisninger, fester og udflugter til Tunø og Samsø samt adgang til at leje klubhuset på attraktive vilkår. Når du har gennemført sejlerskolen på tilfredsstillende vis, kan du få adgang til gratis at sejle Ynglingene gennem resten af sæsonen. Læs mere om Ynglinge.

Undervisere:

Vores instruktører gennem mange år har takket af – der søges nye instruktører. Indtil da er sejlerskolen i bero

To til tre erfarne skippere underviser på kurset i deres egne sejlbåde. De er både dygtige og fulde af historier, så det bliver ikke kedeligt!

Pris:

350 kr. + ca. 100 kr. til materialer
Kurset er kun for medlemmer.
Se hvordan du bliver medlem

Yderligere info:

Kontakt instruktørerne. Se kontaktsiden.