LÆR STAND UP PADDLING

SUP for voksne medlemmer

Lær stand up paddling (SUP)

Vi tilbyder medlemmer – nye som gamle – et introkursus på 2-3 timers varighed til Stand Up Paddling. Vi opretter et kursus, når der er nok tilmeldte, og vi har en fornuftig vejrudsigt. Tilmeld dig her. Se her, hvordan du bliver medlem.

Du lærer bl.a. om sikkerhed til søs, at vende og padle optimalt, teknikker til at komme op på brættet og teknikker til at hjælpe en anden op på brættet.

NYHED: Aftenhold for voksne – mandage kl. 19-20.30
Vores nye instruktør Trine Wad Andersen leder et aftenhold for voksne medlemmer

• Introforløb tre gange fra mandag 20. maj til 3. juni.
  • Fællestræning tre gange fra mandag 1. juli til 15. juli.

Er du interesseret, så kontakt Trine på mail

Lån SUP-boards og sejl din egen sø
Når du har gennemført et aftenkursus på minimum to timer, får du et diplom, og du får lov til at låne et af sejlklubbens 10 SUP-boards på tidspunkter, hvor de ikke bruges til klub-aktiviteter (dog højst 8 timer ad gangen). Vi koordinerer udlån af boards via en facebook-gruppe (Sejlklubbens SUP-gruppe Ebeltoft) og/eller en LOG-bog i klubhuset. I facebook-gruppen kan du også søge efter nogen at gøre det med.

Medlemmer, der har fået diplom, kan også aftale at mødes uden instruktør for at fortsætte aktiviteten. Er I nogle stykker, der ønsker at bruge boards på en fast ugedag, så send en mail til Lone Rubin.

MERE OM SUP:

Regler for lån af SUP boards

Vi har også SUP for børn og unge. Læs mere om Sejlads, SUP og sjov.