Prøv Gratis

Er du vild med vand?

Gratis AKTIVITETER I VILD MED VAND EBELTOFT

Sejlklubben Ebeltoft Vig er med i Vild med Vand, som er et landsdækkende projekt med det formål at få flere på vandet. Det gør vi sammen med en række andre ’blå’ klubber i Ebeltoft ved at tilbyde mange gratis aktiviteter, hvor du ikke behøver at være medlem.

Du kan få overblik over alle gratis muligheder på vandet her: www.vildmedvand.dk/ebeltoft
Læs også om Havnens Dag 11. juni 2022 nedenfor.

Gratis I SEJLKLUBBEN

Mødested: Klubhuset Bundstokken, Skudehavnen 2A. 

I sejlklubben kan du hele foråret deltage i følgende aktiviteter 2-3 gange, før du melder dig ind. Det er helt uforpligtende!

KONTAKT OS

Skriv endelig til os, hvis du vil vide mere eller har ubesvarede spørgsmål

Havnens dag lørdag 11. juni 2022

Hver sommer holder Vild med Vand Ebeltoft HAVNENS DAG. Næste gang er 

Lørdag 11. juni kl. 10-15

Sejlklubben Ebeltoft Vig er selvfølgelig også med. Vi har følgende aktiviteter:

Prøv Stand Up Paddling med instruktør:
Medbring badetøj og håndklæde. Du ryger med garanti i vandet. Men det er sjovt og det er god motion. Vi har enkelte våddragter til udlån og masser af svømmeveste. Det foregår ved jollebroen i den nordlige ende af Skudehavnen. 

Sejl i en af klubbens små joller eller sejlbåde:
Klubbens instruktører og sejlerbørn introducerer dig for en helt unik oplevelse. Mærk suset, når du styrer en båd med et sejl og en rorpind i hånden. Du låner en svømmevest af os, og vi har styr på sikkerheden. Det foregår ved jollebroen i den nordlige ende af Skudehavnen. 

Få en sejltur på vigen eller besøg en båd i havnen
Mærk suset, når der sættes sejl på båden eller gå på opdagelse i bugen af en sejlbåd. Det foregår for enden af bro 1, hvor du kan aftale sejltur i løbet af Havnens Dag. Se efter ‘åben båd’ flaget!

Fisk krabber og lav væddeløb: 
I den sydlige ende af havnen har vi et unikt krabbefiskeri. Der er krabbe væddeløbsbane, og du kan se på livet under vandet gennem vandkikkert – eller fiske krabberne op og se på dem helt tæt på. Husk at børn, der leger på havnen, skal være under opsyn af voksne.

I finder det samlede program for Havnens Dag cirka en måned før på www.vildmedvand.dk/ebeltoft