Prøv Gratis

Er du vild med vand?

Gratis AKTIVITETER

Sejlklubben Ebeltoft Vig er med i Vild med Vand, som er et landsdækkende projekt med formål at få flere på vandet. Det gør vi sammen med en række andre ’blå’ klubber i Ebeltoft ved at tilbyde mange gratis aktiviteter, hvor du ikke behøver at være medlem.

Du kan få overblik over alle gratis muligheder på vandet her: www.vildmedvand.dk/ebeltoft

Gratis I SEJLKLUBBEN

Prøv Stand Up Paddling med instruktør:
Onsdag den 15. maj og/eller onsdag den 29. maj 2019 kl. 19-20
Medbring Våddragt, hvis du har en. Du ryger med garanti i vandet. Men det er sjovt og det er god motion. Vi har enkelte våddragter til udlån og masser af svømmeveste.
Mødested: Klubhuset Bundstokken, Skudehavnen 2A.

I sejlklubben kan du desuden hele foråret deltage i følgende aktiviteter 2-3 gange, før du melder dig ind. Det er helt uforpligtende!

KONTAKT OS

Skriv endelig til os, hvis du vil vide mere eller har ubesvarede spørgsmål

Havnens dag 25. maj 2019

Hvert forår holder vi desuden HAVNENS DAG. Næste gang er lørdag 25. maj 2019 kl. 10-16.

Sejlklubben Ebeltoft Vig er selvfølgelig også med. Vi har følgende aktiviteter:

• Vores sejlerbørn hjælper andre børn i gang med at fiske krabber og kigge i vandkikkert.
  • Børn kan prøve at sejle jolle
  • Stand up paddling for både børn og voksne.
  • Få en kop kaffe på en åben båd og se, hvordan vi har indrettet os i det flydende sommerhus.
  • Eller sejl en times tid ud på vandet med nogle af klubbens medlemmer (for enden af bro 1)
  • Windsurfing foregår nord for Fregatten Jylland.
I finder det detaljerede program på www.vildmedvand.dk/ebeltoft
Du kan også følge eventen på Facebook.