Bundstokken

Klubhuset hvor fællesskab opstår

Bundstokken - vores klubhus

Klubhuset blev udvidet i 2016-17 med støtte fra Syddjurs Kommune og Lokale- og Anlægsfonden.
TAK til alle, der har hjulpet med byggeriet.
Se om klubhuset er ledigt i kalenderen

Booking af klubhus

Medlemmer af klubben har mulighed for at leje klubhuset for 750 kr/døgn (Kl. 7 morgen til 7 morgen). Medlemmet skal selv deltage i arrangementet.
Betaling ved bekræftet booking sker ved bankoverførsel til klubbens konto med ”Klubhus” efterfulgt af navn i feltet ”Tekst til modtager” (ikke meddelelsesfeltet). Kontonummeret står på kontaktsiden.
Booking sker ved henvendelse til formanden på mail – se kontaktside.

PS - Bådhallen er ikke med i lejen - men man må selvfølgelig godt benytte toilettet der.

Rengøring

Alle brugere af huset skal rydde op efter sig. Også efter et klubarrangement. Se afsnit om rengøring nedenfor samt opslag i klubhuset.

REGLER FOR LÅN AF KLUBHUS TIL PRIVAT FORMÅL

Der er Borde + stole + service til maks. 50 personer

FØR OG UNDER FESTEN:
Bundstokken er et levende klubhus drevet af frivillige, og der er ikke nogen garanti for rengøringsstandarden. Tjek det selv, 1-2 dage før du skal bruge det, og grib som ansvarligt medlem selv en klud, hvis det er nødvendigt.

Forvent liv i bådhallen og foran klubhuset. Andre medlemmer må godt – under behørig hensyntagen – gå ind og købe en øl eller hente en nøgle f.eks.

MEDBRING SELV:

• Viskestykker – karklude – håndklæder
  • Duge – servietter – lys
  • Egne drikkevarer er tilladt ved private arrangementer – hvis I tager af klubbens beholdning afregnes de til klubpris – og aftales med kellermeister!

EFTER FESTEN:
Oprydning inden kl. 7 næste morgen eller efter aftale.

• Tøm opvaskemaskinen
  • Gør ovnen rent
  • Gør køleskabe rent – efterlad ingen madrester
  • Gør komfur og ovn ren
  • Tør bordene af
  • Hæng/sæt stolene op på bordene
  • Støvsug gulvet i lokale og entre – hvis det er meget beskidt, skal det vaskes.
  • Rengør toiletterne
  • Efterlad ikke en fuld skraldespand – klubben skal også fungere bagefter

Stil varmen på 18 grader.