Stand Up Paddle

Hvis du er vild med vand og motion

SUP-KLUBBEN HVER ONSDAG KLOKKEN 18 I AUGUST 2023

Vær med i et hyggeligt fællesskab om Stand Up Paddling i Ebeltoft. Vi mødes hver onsdag i august 2023 klokken 18. Vi padler fra Skudehavnen med vores dygtige instruktør Peter i spidsen – eller hvis der er vind, tager vi traileren med og tager ud på en strand og padler på bølger. Det er kanon sjovt. 

Medbring våddragt med mindre, det er rigtig sommervarmt. 

Efter vi har været på vandet, mødes vi i klubhuset og får kaffe/øl eller vand. Alt efter vejr og solnedgang slutter vi klokken 20-21.

De første to gange, du prøver, er det gratis og åbent for alle, så inviter endelig en ven med. Har du eget board, bliver det ved med at være gratis. Ellers betaler du for at være medlem af sejlklubben og låner vores boards.

Hvis du har lyst og bliver medlem af sejlklubben, er det muligt at blive frigivet, så du selv kan hente boards og padle lige når du har lyst.

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe eller sende en sms til Peter på nr. 2927 7517. Eller du kan joine SUP-gruppen på WhatsApp: https://chat.whatsapp.com/GMtw3ysf46qKAWIyM8bR38

Lån af boards

OBS! Man kan kun låne boards, når de ikke bruges til planlagte klub-aktiviteter.

Medlemmer, der har gennemført et introkursus på ca. 2 timers varighed (eller er frigivet fra hold), kan låne et af vores 10 SUP-boards fra maj til og med september. (dog højst 8 timer ad gangen). Børn op til 15 år skal følges af en voksen, 16-17-årige skal have forældrenes tilladelse. Alle skal kunne svømme 400 m.

Læs mere om intro-kurset her. 

Vi koordinerer udlån af boards via en facebook-gruppe (Sejlklubbens SUP-gruppe Ebeltoft) og/eller en LOG-bog i klubhuset. I facebook-gruppen kan du også søge efter nogen at padle med.

Medlemmer, der har fået diplom, kan også aftale at mødes uden instruktør. Er I nogle stykker, der ønsker at bruge boards på en fast ugedag (ikke onsdag eller torsdag), eller har du lyst til at blive instruktør og starte et hold, så send en mail til Lone Rubin.

Yderligere info

Vil du sejle med i SUP-klubben, så mød op eller kontakt Peter for spørgsmål.

Har du lyst til at blive instruktør og starte et egentligt klubhold, så send en mail til Lone Rubin 

MERE OM SUP:
Læs mere om intro-kurset her.

Vi har også SUP for børn og unge. Læs mere om Sejlads, SUP og sjov

RETNINGSLINJER FOR BRUG AF SUP:

 • Skriv altid i logbog, når du tager på vandet. Og evt. i Facebook-gruppen. ‘Sejlklubbens SUP gruppe Ebeltoft
 • Giv altid en anden voksen i land besked om, at du tager på vandet.
 • Der må kun padles kystnært (max 100m fra, at man kan bunde).
 • Ved vindstyrke over 5 m/s padles der kun i havnen.
 • Vær opmærksom på vejrforhold – fralandsvind, torden m.m. – tjek vejrudsigt.
 • Man må padle fra 1. maj til 1. oktober.
 • Giv besked til en instruktør, hvis udstyr er gået i stykker. (Se kontaktsiden)
 • Brug altid leash, svømmevest, våddragt. Brug badetøj under våddragten. Ved varmt vand og høj lufttemperatur kan du nøjes med badetøj.
 • Hvis du har lånt våddragt og svømmevest, skal de skylles med vand udenfor, hænges på bøjler til afdrypning ude, inden de hænges på plads.
 • Boards skal skylles, inden de sættes på plads.
 • Boards skal sættes ordentligt på plads, pas på finnerne.

Tak for støtten

Vores SUP-aktivitet er fuldt finansieret ved hjælp af støtte fra fonde mv. Vi har fået støtte svarende til en værdi af cirka 90.000 kroner fra Syddjurs Kommunes udviklingsfond, Nationalpark Mols Bjerge, Fonden Østdjursland, Ebeltoft Sparekasses Fond, Friluftsrådet, Vild med Vand og TrygFonden. Og så har vi som sædvanligt fået nogle særdeles gode priser fra Lindberg Sport. Vi har fået gode råd og vejledning om projektbeskrivelse og ansøgning fra Dansk Sejlunion

Vi har fået råd til i alt 10 SUP-boards, 10 våddragter, 45 svømme- og redningsveste i forskellige størrelser samt 4 vandkikkerter, rejenet mv. Desuden har vi fået finansieret uddannelse af 4 instruktører. Vi har ikke fået støtte til så mange våddragter, som vi kunne ønske os, så hvis der blandt medlemmerne er nogle, der ligger inde med en aflagt våddragt i børne- eller voksenstørrelse, så tager vi gerne imod!

støt vores sponsorer, de støtter os!